Congresul Internațional al Societății Psihiatrilor, Narcologilor,
Psihoterapeuților și Psihologilor Clinicieni, ediția a II-a

Chișinău, 24-26 iunie 2021

 

Al doilea Congres Internațional în domeniul sănătății mintale din Republica Moldova se va desfășura în perioada 24-26 iunie 2021 la Chișinău. 

Tema ediției actuale a Congresului este SĂNĂTATEA MINTALĂ ÎNTR-O LUME PLINĂ DE PROVOCĂRI și cuprinde evoluțiile și aspectele majore din sănătatea mintală în toată complexitatea lor la noi în țară, precum și experiențele frumoase de peste hotare.

Congresul este organizat pentru psihiatri, rezidenți, psihoterapeuți, narcologi, medici de familie și generaliști, psihologi clinicieni, cercetători, manageri și autorități competente în elaborarea politicilor.

Congresul va include sesiuni interesante pentru profesioniști din sănătatea mintală și non-profesioniști. Pentru prima dată, vor avea loc sesiuni precongres pentru rezidenți și tineri specialiști, precum și pentru psihologi clinicieni. Congresul include o serie largă de conferințe, simpozioane și sesiuni plenare cu participanți din Republica Moldova și din alte țări, în subiecte precum psihofarmacologia, psihiatria adultului și copilului, fenomenul de stigma in sănătate mintală, servicii comunitare, adicții, psihoterapie și altele.

SPNPPC a invitat personalități notorii din cadrul asociațiilor internaționale, așa ca Asociația Europeana de Psihiatrie (EPA) și cea mondială (WPA), savanți din România, Rusia, Belarus, Franța, Elveția, Italia, etc., care vor avea prezentări în cadrul congresului și speră că acest eveniment va trezi un interes profesional sporit.

Accesul la eveniment se va realiza pe baza achitării taxei de înregistrare.

 

Informații despre taxe vor fi publicate în curând.

 

Pentru comoditatea participanților, organizatorii oferă mai multe modalități de plată:

1. Prin virament la contul indicat mai jos, cu expedierea ulterioară a dispoziției de transfer pe adresa de e-mail a Societății (Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

 

2. Transfer bancar pe card prin intermediul https://p2p.maib.md/ro cu specificarea: 

  • Număr card beneficiar (orice card de plată): 5582 6300 6001 4288 
  • Nume / Prenume: Chihai Jana

 

3. Prin plată directă: persoană de contact - Alina Bologan (060205004)

 

DATE ȘI PERSOANE DE CONTACT:

  • web: sanatatemintala.md
  • https://www.facebook.com/sanatatemintala.md/
  • e-mail: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

Congresul Internațional este organizat de Societatea Psihiatrilor, Narcologilor, Psihoterapeuților și Psihologilor Clinicieni (SPNPPC) din Moldova, în parteneriat cu Universitatea de Stat de Medicină și Farmacie ”N. Testemițanu” și cu proiectul moldo-elvețian ”MENSANA – Suport pentru reforma serviciilor de sănătate mintală în Moldova.”