Sesiuni pre-congres

10_mb_file_327ae.jpg

 Prof. Michael DavidsonȘeful Departamentului de Psihiatrie al Centrului Sheba și profesor de psihiatrie la Școala de Medicină Sakler (SUA).

Absolvent al Școalii de Medicină Muntele Sinai din New York, specializarea Psihiatrie, Prof. Davidson a publicat sute de articole, în reviste de prestigiu, legate de schizofrenie și de boala Alzheimer.

 

 

 

  

Aflați mai multe despre Pre-congres - Michael Davidson 

Închide informația referitor la Pre-congres -Michael Davidson

Clase noi de remedii în terapia schizofreniei.

 

 

cornelia_adeola_foto.jpegCornelia Adeola - psiholog, psihoterapeut, formator național în sănătate mintală, în cadrul proiectului MENSANA; Master în psihologie, Re-master în cadrul Centrului Nicholas C. Petris, Universitatea din California, Berkeley (Statele Unite).
Experiență clinică de peste 18 ani, în domeniul sănătății mintale (anxietate, depresie, tulburări de personalitatea, ptsd, traume complexe, adicții), în cadrul serviciilor comunitare, ambulatorii și de staționar, inclusiv cu militari din cadrul NATO, în Republica Moldova și Regatul Țărilor de Jos (Olanda).
Competențe: terapie bazată pe mentalizare, terapie bazată pe scheme, terapie narativă și terapie narativă de expunere (pentru traume), psihologie pozitivă, terapie cognitiv-comportamentală și terapie cognitiv-comportamentală pozitivă.

 

Aflați mai multe despre Pre-congres - Cornelia Adeola

Închide informația referitor la Pre-congres - Cornelia Adeola

 

terapia_bazata_pe mentalizare_adeola.jpg

Terapia bazată pe mentalizare - concept teoretic și tehnici de lucru

❖ Mentalizarea - concept și abilitate, cadru integrativ

mentalizare_simbol.jpg

❖ Cauzele dificultăților de mentalizare

 ❖ Mentalizarea emoțiilor și atașamentului

 ❖ Terapia bazată pe mentalizare în diverse probleme de sănătate mintală - anxietate, depresie, tulburări de personalitate, relații

 ❖ Tehnici de lucru și exerciții practice